Autosleutel repareren

Autosleutel bijmaken of repareren
Een autosleutel is een veel gebruikt object in het dagelijkse leven. De autosleutel krijgt heel wat te verduren! Een autosleutel valt wel eens op de grond, of wordt nat door bijvoorbeeld regen. Autosleutels zijn gemaakt om dit allemaal aan te kunnen zonder te slijten, maar de praktijk wijst uit dat de autosleutel het helaas niet allemaal aan kan. 

Veel voorkomende schades aan autosleutels
Er zijn een aantal veel voorkomende schades aan autosleutels die vrijwel iedereen zal herkennen. Hieronder zullen wij deze schades benoemen;

1. Kapotte drukknoppen 
De knoppen van de autosleutel zijn van een zachter materiaal gemaakt (rubber). Hierdoor zijn de knoppen ook minder sterk dan het harde plastic van de autosleutel zelf. Dit is dan ook vaak de reden waarom autosleutels vervangen of bijgemaakt worden. Dit is helaas een kostbare handeling. Het bijmaken of repareren van autosleutels gebeurt vaak bij een autodealer of speciaalzaak. De kosten van het repareren of vervangen van uw autosleutel neemt voor deze partijen veel tijd in beslag, waardoor het een dure reparatie is. Een SleutelCover is de goedkope oplossing voor dit probleem! Een autosleutelhoesje is een siliconen hoesje wat u over uw huidige (beschadigde) autosleutel heen kunt schuiven. Het siliconen hoesje werkt als het ware als een nieuwe behuizing. De SleutelCover is van een materiaal gemaakt wat de kapotte autosleutel knoppen perfect kan vervangen. De knoppen op uw autosleutel werken na het aanbrengen van de SleutelCover weer als nieuw! 

autosleutel bijmaken kapot

2. Beschadigde sleutel behuizingen
Het tweede veel voorkomende probleem is een beschadigde autosleutel behuizing. De behuizing is het gedeelte wat je ziet aan de autosleutel. Het omhulsel van o.a. de printplaat en de drukknoppen. Dit gedeelte van de sleutel bestaat altijd uit twee delen. De voorkant en achterkant van uw autosleutel. Doordat de sleutel uit twee delen bestaat, is de kans groot dat deze twee delen los komen van elkaar. Dit is een slijtage punt wat veel voorkomt. Dit is uiteraard heel vervelend, en slecht voor uw autosleutel. De printplaat is een kwetsbaar onderdeel van de autosleutel. Het is daarom belangrijk dat de printplaat goed beschermd wordt, en niet bloot gesteld wordt aan vuil en water/vocht. Vaak zie je dat men dit oplost door de sleutel met plakband weer aan elkaar te plakken. Dit is uiteraard een korte termijn oplossing, omdat plakband uiteindelijk ook weer slijt. Daarnaast is plakband om de autosleutel geen fraai zicht! De oplossing voor dit slijtage probleem? Een siliconen auto sleutel hoesje! Het hoesje gaat heel eenvoudig over de sleutelbehuizing heen. Geen inslijpen of programmeren meer nodig. Bekijk hier het assortiment SleutelCovers.

autosleutel_behuizing_sleutelcover