SleutelCover - Veelgestelde vragen
Wat zijn de verzendkosten?
Antw. : Wij versturen de SleutelCovers in enveloppen. Hierdoor houden wij de verzendkosten laag, namelijk slechts € 1,49! Indien u 2 SleutelCovers (of meer) besteld zijn de verzendkosten GRATIS! De verzendkosten naar België zijn eveneens € 1,49. De zendingen naar België worden door Bpost verzorgd. Hoe worden de sleutelcovers verstuurd?

Antw. : Wij verzenden met PostNL (Nederland) & Bpost (België). De SleutelCovers worden verstuurd in een enveloppe. U hoeft dus nooit thuis te blijven voor uw bestelling. 
 


Voor welke automodellen zijn er sleutelcovers?

Antw. : Dit kunt u vinden op deze pagina 
 Mijn autosleutel staat er niet tussen, kunnen jullie deze wel leveren?
Antw. : U kunt even een foto sturen van uw autosleutel naar : [email protected] / Wij checken het dan even voor u! 
 Hoe is de pasvorm van de sleutelcovers?
Antw. : De pasvorm is perfect! De SleutelCovers passen exact om uw sleutel heen, zonder dat deze 'slap' of 'los' zit. De SleutelCover blijft in de beste conditie als u deze niet in uw broekzak draagt. 
 Van welk materiaal zijn de sleutelcovers gemaakt?
Antw. : 100% Silicone.
 Staan er logos op de sleutelcovers?

Antw. : Nee, er staan geen logos op de sleutelcovers. Wel is er een uitsparing gemaakt in de Sleutelcovers, waardoor de logos op de sleutel zelf nog gewoon te zien zijn. (Klapsleutel-modellen).
 Zijn de sleutelcovers water/stof- dicht?
Antw. : De SleutelCovers zijn stofdicht, en Spatwaterdicht. De SleutelCovers zijn niet geheel waterdicht, dit omdat een zijde open is, i.v.m. de sleutelbaard.
 Laten de sleutelcovers de signalen goed door?
Antw. :  Ja, de signalen hebben geen enkele belemmering door de SleutelCovers.
 


 

Werken de knoppen nog steeds goed als er een SleutelCover omheen zit?  

Antw. :  Ja, de knoppen werken gewoon even goed! Geen enkele belemmering.Ik zie Stg. Mollie Payments op mijn afschrift. Wat is dit?
Antw. :  Stg. Mollie Payments is de betaalprovider van SleutelCover.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »