Betaalmethoden

Betaalmethoden - Veilig betalen op verschillende manieren

Ideal
Snel en veilig uw aankoop online betalen via iDeal. Wij werken hiervoor samen met onze betaalprovider Mollie. Ideal wordt ondersteund door de volgende banken:

ABN AMRO
ASN Bank
Friesland Bank
ING
Knab
Rabobank
RegioBank
SNS Bank
Triodos Bank
Van Lanschot Bankiers

PayPal 
Als u kiest om via PayPal te betalen, wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de website van Paypal. U kunt u hier aanmelden voor een nieuw account of inloggen met uw bestaande Paypal gebruikersnaam en de betaling bevestigen. U ontvangt na betaling een ontvangstbevestiging

MisterCash
Indien u beschikt over een Belgische bankrekening kunt u uw bestelling eenvoudig, veilig en snel afrekenen via Bancontact / Mister Cash. Bancontact / Mister Cash is momenteel het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Bancontact / Mister Cash is gebaseerd op internetbankieren. Dit houdt in dat u de betaling verricht binnen de vertrouwde en beveiligde omgeving van uw eigen bank. Als klant van één van de deelnemende banken kunt u direct online betalingen doen via Bancontact / Mister Cash, zonder dat u zich eerst dient te registreren of speciale software hoeft te installeren. 
Alle grote Belgische banken zijn aangesloten bij Bancontact / Mister Cash: 

Dexia
Fortis
ING
FINTRO
KBC
CBC
AXA bank
VDK Spaarbank. 

Creditcard (Mastercard, Maestro & Visa)
Uw betaalgevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. De betaling wordt pas afgeschreven wanneer een artikel is geleverd. Als uw bestelling bestaat uit meerdere artikelen die op verschillende datums verzonden worden, dan wordt uw creditcard belast per levering. Mogelijk vraagt je creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

Bankoverschrijving 
Indien u kiest voor de optie bankoverschrijving kunt u het bedrag, onder vermelding van het order nummer overmaken op het volgende rekening nummer : 

NL32RABO0387085157
BIC nummer : RABONL2U
T.a.v.: SleutelCover
Omschrijving : Uw order nummer (en eventueel uw naam).

Rembours (Achteraf betaling)
Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. U dient het bedrag contant te voldoen aan de chauffeur. De kosten voor een levering onder rembours bedragen € 18,35.